Шеснаесет натпреварувачи, секој се надева дека ќе освои 500.000 долари, пристигнуваат во сибирска шума за да учествуваат во реално шоу.
 
Колумбиската теленовела „Златен глас“ е базирана според вистинска приказна за животот на колумбиската пејачка Хеленита Варгас, жена која копнее за слобода во една ужасна сексистичка ера од 50-те години на минатиот век, кога жените имаат повеќе должности отколку права и кога се осудени да бидат само мајки и сопруги.
 

„Живот на Сафари“

Приказната во серијата се врти околу Џенифер Лауер, тинејџерка која живее  едноставен живот во Њујорк, додека нејзиниот татко фотограф не е испратен на годишно патување низ целиот свет и е принудена да живее со нејзината мајка и нејзиниот нов сопруг во едно одморалиште во Јужна Африка........
 
Термин на емитување: понеделник, вторник и среда од 20:30 час.
 

Да се биде Ив

Термин на емитување: понеделник, вторник и среда од 20:30 час.
 

Бегалци низ бескрајот

Термин на емитување: секој работен ден од 20:30 час.
 

Љубов на распуст

Термин на емитување: Понеделник во 20:30 час.
 

Древни вонземјани

Термин на емитување: Понеделник во 17:45 час.
 

Илузионист

Термин на емитување: Четврток и Петок во 21:20 час.
 

Ева Луна

Термин на емитување: Сабота и Недела во 22:30 час.
 

Забранета страст

Термин на емитување: Сабота во 17:00 час.
 

Седумте мечеви

Термин на емитување: Понеделник-Петок во 12:40 час.
 

© MTM ТВ Дооел - Скопје. Сите права се заштитени.