All for Joomla All for Webmasters

Недела

Час Програма 16.09.2018
00:15 Естрада плус
01:25 Саботна хроника - Скопје информативен магазин
02:00 Најдобриот на листата
03:00 Живот во глобализираниот свет- док.емисија
03:45 Наша сцена - забавна емисија
04:30 Евромакс
05:00 Магична сцена - нова сезона
05:30 Џубокс - музика
07:30 Во добра форма
07:55 Фолк топ 10 - топ листа
09:00 Кралевите на Миконос - игран филм
10:40 Телешопинг прозорец
11:00 Во контакт - емисија
11:30 Уживај во животот - емисија
12:00 Музички спотови
12:35 Промо - музичка емисија премиера
13:25 Телешопинг прозорец
13:55 Моја свадба - забавна емисија
15:30 Древни мегаградби - Алхамбра
16:30 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
17:00 Во добра форма - емисија
17:30 Од кое село е баба ти - емисија
18:15 Телешопинг прозорец
18:35 Најверојатно е убиство - игран филм
19:55 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
20:25 Временска прогноза
20:30 Нема љутиш - хумор
21:05 Клубот на момчињата - игран филм 
23:48 Неделна хроника - Скопје информативен магазин
23:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.