All for Joomla All for Webmasters

Вторник

Час Програма 18.09.2018
00:45 Живот на Сафари еп. 16
01:16 Аукмен - игран филм
02:40 Македонска народни приказни
03:40 Македонска забавна музика
03:50 Промо - забавна емисија
04:40 Најверојатно е убиство - игран филм
06:20 Нема љутиш - хумор
06:55 Фолк евергрин  
08:01 Кој беше Исус еп.2
08:50 Кој беше Исус еп.3
09:35 Спорт и околу спортот
09:40 Во добра форма
10:10 Телешопинг прозорец
10:40 Естрада плус - естраден магазин
11:00 Промо емисија 
11:50 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 16
12:20 Лисабон - документарна емисија
13:05 Возете - емисија за автомобилизам
13:35 Моја свадба - забавна емисија
15:05 Најдобриот на листата - емисија
16:05 Телешопинг прозорец
16:27 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 16
17:30 Нека снежи зимата на три континенти - документарен филм
18:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп. 51
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:52 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:35 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 17
21:00 Вонземски натрапник - игран филм
22:43 Урбани вести
23:15 Флеш вести
23:25 Бегалци низ бескрајот - сериски филм

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.