All for Joomla All for Webmasters

Среда

Час Програма 19.09.2018
00:15 Живот на Сафари - сериски филм еп.17
00:46 Промо - музичка емисија
01:35 Правила на војување - игран филм
03:40 Нема љутиш - хумор
04:10 Од кое село е баба ти - емисија
04:55 Фолк топ 10
05:55 Фолк евергрин
06:45 Моја свадба - забавна емисија
08:00 Наша сцена - емисија
08:46 Утре за денес 
10:15 Временска прогноза
10:16 Спорт и околу спортот - емисија за спорт
10:20 Телешопинг прозорец
10:50 Естрада плус - естраден магазин
11:15 Фолк топ 10 - топ листа
12:10 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 17
12:35 Нема љутиш - хумор
13:05 Евромакс - емисија
13:35 Возете - емисија за автомобилизам
14:05 Музички спотови
14:25 Најверојатно е убиство - игран филм
16:05 Телешопинг прозорец
16:27 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 17
17:30 Магична сцена - нова сезона
18:05 Странска музика
18:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.52
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:35 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 18
21:00 Нема љутиш - хумор
21:35 Кучешки љубови - игран филм

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.