All for Joomla All for Webmasters

Четврток

Час Програма 20.09.2018
00:02 Урбани вести
00:30 Флеш вести
00:40 Бегалци низ бескрајот - сериски филм
01:30 Живот на Сафари- еп. 15 - сериски филм
02:01 Фолк евергрин
02:40 Евромакс - емисија
03:10 Фолк топ 10 - емисија
03:35 Команден синџир - игран филм
04:15 Македонска забавна музика
04:45 Музички спотови
05:15 Дали туризмот ја повредува Венеција - документарна емисија
06:00 Во добра форма
06:25 Нема љутиш - хумор
07:00 Музички спотови
07:30 Магична сцена - емисија
08:06 Норт - игран филм
08:42 Музичко интермецо
10:01 Спорт и околу спортот - емисија за спорт
10:05 Телешопинг прозорец
10:25 Естрада плус - естраден магазин р.
10:45 Дали туризмот ја повредува Венеција - документарна емисија
12:00 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 18
12:30 Најдобриот на листата - топ листа
13:10 Ранч на љубовта - игран филм
15:00 Магична сцена - емисија
15:35 Нема љутуш - хумор
16:05 Телешопинг прозорец
16:27 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Бегалци низ бескрајот - еп.53 - сериски филм
17:50 Македонска забавна музика
18:10 Телешопинг прозорец
18:30 Во контакт - емисија
19:00 Уживај во животот - емисија
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:52 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:35 Древни вонземјани еп. 49
21:20 Од кое село е баба ти - емисија
22:10 Опасни убавици - игран филм
23:45 Временска прогноза
23:48 Урбани вести

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.