All for Joomla All for Webmasters

Петок

Час Програма 21.09.2018
00:20 Флеш вести
00:39 Бегалци низ бескрајот - еп. 54 - сериски филм
01:31 Возете - емисија
02:00 Древни вонземјани еп. 49
02:50 Дали туризмот ја повредува Венеција - документарна емисија
03:25 Балканска музика
03:55 Фолк топ 10
04:55 Нема љутиш - хумор
05:20 Од кое село е баба ти - емисија
06:15 Магична сцена
06:45 Моја свадба - музичка емисија
08:05 Уживај во животот - емисија
08:30 Во контакт - емисија
09:00 Благословениот туѓинец - игран филм
10:35 Музички спотови 
10:49 Временска прогноза
10:50 Спорт и околу спортот - емисија за спорт
10:55 Телешопинг прозорец
11:20 Естрада плус - естраден магазин
11:40 Возете - емисија
12:10 Древни вонземјани еп. 49
13:00 Од кое село е баба ти - емисија
13:50 Опасни убавици - игран филм
15:25 Револуција во уметноста
16:05 Телешопинг прозорец
16:27 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Мали вести
17:05 Древни вонземјани еп. 49
17:55 Мариово филм 
18:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп. 54
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:52 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:35 Древни вонземјани ео. 50
21:25 Најверојатно е убиство - игран филм
23:10 Временска прогноза
23:13 Урбани вести
23:45 Флеш вести
23:55 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп. 55

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.