Трговско радиодифузно друштво ТВ МТМ ДООЕЛ Скопје

 

  ул. “МЕТОДИЈА АНДОНОВ ЧЕНТО“ бр.10/1-6  

  1000 СКОПЈЕ, ГАЗИ БАБА

  тел: 02/2521-003  

   

  веб: www.mtm.mk

  е-маил: info@mtm.mk

 

  МАРКЕТИНГ КОНТАКТ:

  02/2521-003

  071/210-152

  е-маил: marketing@mtm.mk

 

  ИМПРЕСУМ:

  Главен и одговорен уредник: Гордана Андреевска

 

 

  ЦЕНОВНИК:

  Лев банер  -  90 ден.*

 

  *цена за 1000 прикажувања,

    во цената не е пресметано ДДВ.

 

  

  

 

 

© MTM ТВ Дооел - Скопје. Сите права се заштитени.