All for Joomla All for Webmasters

Сабота

Час Програма 15.09.2018
00:46 Древни вонземјани - док. серијал 
01:35 Топла вода под црвениот мост - игран филм
03:30 Македонски народни приказни 
04:30 Македонска забавна музика
04:40 Фолк Топ 10
05:40 Естрада плус
06:55 Нема љутиш - хумор
07:30 Магична сцена - емисија
07:45 Од кое село е баба ти - емисија
08:28 Временска прогноза
08:29 Џубокс музика - премиера
10:30 Телешопинг прозорец
10:50 Наша сцена - забавна емисија
11:35 Евромакс - емисија
12:05 Змејовите од Камелот - игран филм
13:35 Телешопинг прозорец
13:55 Најдобриот на листата
15:00 Фолк топ 10 - топ листа
16:00 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 13
16:30 Саботна хроника - Скопје - информативен магазин
17:00 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 14
17:30 Живот на Сафари - сериски филм, еп. 15
18:00 Древни вонземјани - док. серијал еп. 47
18:45 Древни вонземјани - док. серијал еп. 48
19:35 Телешопинг прозорец
19:55 Саботна хроника - Скопје - информативен магазин
20:30 Магична сцена 
21:00 Најверојатно е убиство - игран филм 
22:35 Девет животи - игран филм

 

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.