All for Joomla All for Webmasters

ТВ Програма

Понеделник

Час Програма 17.09.2018
00:00 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.47
00:50 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.48
01:40 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.49
02:25 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.50
03:10 Македонски народни приказни
04:10 Македонска забавна музика
04:25 Древни мегаградби - Алхамбра
05:10 Во добра форма
05:35 Џубокс музика
07:45 Промо - музичка емисија
08:26 Најверојатно е убиство - игран филм
10:00 Телешопинг прозорец
10:30 Естрада плус - естраден магазин
10:50 Моја свадба - музичка емисија
12:20 Древни вонземјани 
13:10 Нема љутиш - хумор
13:40 Од кое село е баба ти - емисија
14:25 Свети Ралф - игран филм
16:05 Телешопинг прозорец
16:27 Временска прогноза
16:30 Урбани вести
17:00 Древни вонземјани 
17:50 Дали туризмот ја повредува Венеција
18:20 Бегалци низ бескрајот - сериски филм
19:10 Телешопинг прозорец
19:30 Естрада плус - естраден магазин
19:52 Временска прогноза
19:55 Урбани вести
20:25 Флеш вести
20:35 Живот на Сафари еп. 16 - сериски филм
21:00 Магична сцена 
21:35 Аукмен - игран филм
23:13 Урбани вести
23:45 Флеш вести
23:55 Бегалци низ бескрајот - сериски филм еп.51

 

       

© 2017 MTM ТВ Дооел - Скопје. Изработка и хостинг: Делта Софт ЛТД - Гевгелија. Сите права се заштитени.